Sunday, July 16, 2017

CADANGAN SET BERSALIN SHAKLEE

CADANGAN SET BERSALIN / BERPANTANG FULL SET!!!!



VITAMIN C
- Sebagai sistem imunisasi dalam badan

B COMPLEX
- Membantu kurangkan stress / meroyan

VITALEA
- Menyokong jangka hayat hati, usus, dan mata. Juga mampu berikan tenaga

ESP
- Membantu membekalkan tenaga dan memghasilkan susu

OSTEMATRIX
- Membekalkan kalsium secukupnya utk ibu dan bayi, sakit2 belakang, sendi, elakkan cramp

ALFALFA
- Merapatkan miss v, naikkan peranak, anjalkan payudara,pinggul, merawat dalaman. Dan salah satu jamu moden

HERBAL BLEND
- Elakkan gatal2 atau ruam. Selamat digunakan utk bayi

Bestnya set ni.... boleh diamalkan sejurus selepas berpantang, ianya bekalkan tenaga kepada si ibu. Maklum le bila jadi ibu.... tanggungjawab ... berjaga malam...akan menyebabkan tido malam terganggu. Bonus setelah amalkan set ni.... boleh kembalikan seri wajah...dan boleh trnkan berat badan dgn segera ☺☺☺

Nak dapatkan set ni dengan free gift menarik wA Kak ija 0193036830..pos dan cod disediakan. Kak ija cuba berikan servis terbaik utk anda. 

PERMINTAAN PANAS DI BULAN SYAWAL HERB LAX

Permintaan panas di bulan Syawal HERB LAX



Boleh kata herb lax ni ada saja permintaan. Maklum le herb lax bantu lancarkan proses pembuangan. Bulan syawal ni kan kita makan banyak. Merata-rata jemputan open house...

Makan banyak.... banyak le proses pembuangan dengan Herb lax ni

Herb lax ni bertindak 8 - 10 jam....ada gak ambil masa 12 jam. Makan sebelum tidur....esk subur dah membuang. Maka dengan itu... korang boleh jalankan rutin harian seperti biasa.

Kalau tidak membuang seharian... otak jadi blurkan... senak. Dengan herblax....perut jadi ringin... kempis...sebab dia tolak habis bahan buangan!

Ramai yg akui...raya ni berat badan maintain dengan herb lax... ada jugak yg trn berkilo2 dengan herb lax ni.

Jadi.... yg belum dapatkan... apa tunggy lagi... hubungi 0193036830 kak ija utk dapatkan. Servis terbaik akan akak berikan kepda anda. Pasti anda akan berpuas hati ☺☺☺☺

Friday, June 16, 2017

AGEN PERISAI AIDILFITRI

RAYA YG DINANTI
-------------



Tak sabar nak raya
Nak makan rendang
Ketupat
Lemang
Laksa
Kueh mueh
Dan pelbagai aneka hidangan!

Tpi risau le berat badan naik 😕😕😕😕

Penat sepanjang bulan puasa diet, control makan.... sehingga berat badan trn dengan jaya... alhamdulillah

Tpi....

Kalau tgk je makanan yg ada tu... bkn ke rugi namanya... raya kan setahun sekali

Hah...

Jgn risau.... kami ada AGEN PERISAI yg membantu pecahkan lemak, bakar lemak dan lancarkan proses pembuangan. Apa yg korang makan x akan tersimpan lama didalam badan...

Sebagai bekalan.... sediakan mereka berdua. Jadikan merka sahabat anda sepanjang hari raya nanti ye 😊😊😊😊

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

Tuesday, June 6, 2017

ESP ADA KALSIUM

ESP ADA KALSIUM
-------------



Perasan tak?
Yg accident, yg jatuh....ada masalah tulang...
Kebanyakkan mereka ambik ESP.

ESP bantu penyembuhan luka dgn cpt...sebab utama tinggi protein. Dalam masa yg sama ESP ni bekallkan tenaga buat mereka. Dan bantu elakkan pereputan tulang ☺☺☺☺

Byk nya kelebihan ESP ni korang.... byk kalau nak cerita. Nak tau sesangat ... korang kena cuba!

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

Wednesday, May 3, 2017

MEAL SHAKES UNTUK SEMBELIT DAN SELERA MAKAN

Cerita pasal anak buah.......
Dulukan sebelum ambik  MEAL SHAKES ni kan..... dia kerap kali sembelit. Nak membuang je mula lah menjerit2 . Kecian pun ada. Lagi satu, selera makan dia kurang. Nak makan memilih.

Sejak kenali MEAL SHAKES, ambik Meal Shakes ni setiap hari..... WOW! Nampak berbezaan... pembuangan lancar, selera makan manjadi2. Sampai sekarang terkejut dengan perubahan  yg dialaminya.

MEAL SHAKES ni bukan saja bantu masalah sembelit.... ianya bantu kemblikan selera si manja. Meal Shakes ni bekalkan nutrisi yg tak ckup kepada Simanja anda



WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

Saturday, April 8, 2017

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Apa yang ada di dalam Set Kehamilan Shaklee. ?

Set Asas untuk trimester pertama terdiri daripada:

VitaleaB ComplexVitamin COstematrik

 Set asas untuk trimester 2 & 3 terdiri dari:

📌Vitalea - 4 Bulan
📌B Complex - 4 Bulan
📌Vitamin C - 3-6 Bulan
📌Ostematrix - 1 Bulan
📌Omega Guard - 3 Bulan
📌Protein(Energy Soy Protein) - 1 1/2 Bulan



ESP
👶 Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh.Sangat diperlukan oleh wanita yang hamil dan menyusukan anak.penting untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.Esp juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah Keperluan protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3.

Multivitamin(Vita-lea)
👶 mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah,mudah nak pitam atau pengsan,Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.

B Complex
👶Lengkap dengan 8B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B.Suplemen B complex Shaklee mengandungi Folic acid,Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.

Vitamin C(Sustaine Realese Vita-C)
👶 Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenugi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg.Ia sangat unik keran tidak mempunyai pewarna malah pengawet tambahan.Ianya adalah sustained realese dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita.

Omega -3(Omega Guard)
👶 Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.Ianya juga membnatu memecahkan lemak di dalam tubuh kita.Jadi ia membantu ibu mengawal berat badan ketika mengandung.

Kalsium(Ostematrik)
👶Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi.Tidak mengandungi lemak berbanding ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.membaiki ransangan urat saraf,mengelakkan kekejangan otot,sakit pinggng,lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

Friday, April 7, 2017

vivix Shaklee

Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti :-





👉penyakit kardiovaskular seperti serangan penyakit jantung.
👉strok.
👉asma.
👉gout.
👉kolesterol yang tinggi.
👉diabetes atau kencing manis.
👉tekanan darah tinggi.
👉penglihatan.
👉masalah berat badan.
👉kanser atau barah.
👉masalah kesuburan.
👉Alzheimer.
👉Flu, selsema, batuk.
👉Perokok.
👉lain lain masalah kesihatan.

Keempat empat ramuan semulajadi di atas bertanggungjawab dalam membantu mengurangkan risiko dan kesan tersebut. Disinilah kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee yang boleh digunakan oleh hampir semua orang untuk pelbagai jenis penyakit

Azliza Shaklee:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...