Sunday, April 22, 2018

ESP promosi bulan April Free RM5O Voucher

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Promosi ESP


Ni kak Ija nak BG tau ni.... Yg ESP promosi sepanjang bulan April. Beli 5 tong free Voucher RM50. Sekurangnya korang buat pertambahan vitamin C 1 botol korang boleh dapat Free keahlian tau.

MCM mana nak buat pembelian 5 tong sekali gus....?

Senang je!

Share pembelian dengan rakan-rakan, dengan Family...

Percayalah, bulan puasa ni... Permintaan ESP melambung tinggi. Sebab ramai yg akan tercari2 ESP ni. Sebab ESP boleh berikan tenaga luar biasa sepanjang bulan puasa tu. Lagi2 ibu hamil dan ibu menyusu.

Hilangkan kelesuan anda di bulan puasa!

Daftar ahli... Boleh DPT dengan harga jimat, Free pos dan bonus 5% bulan hadapan

Siapa yg tak nak dia yg rugi.

Jom dptkan ESP anda disini!

Testimoni esp

TESTIMONI esp



www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#shaklee #pengedarshaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepetalingjaya #shakleedamansara #shakleekotadamansara #shakleeum #sayajualshaklee #readystok #promosi #shakleemurah #shakleeeffect #testimoni #testimonikurus #testimonishaklee #multivitamin #bakarlemak #kurus #kuruscepat #jomkurus #langsing #cantik #kulitcantik #diabetes #espshaklee #vitaminC #vivix

Saturday, April 21, 2018

Set kurus Shaklee bantu turunkan berat badan dengan cepat

Best tau....

Kak Ija dah rasai sendiri
Dengan pengambilan set kurus Shaklee... Memang bantu proses turunkan berat badan dengan cepat

Macam kak Ija.....



Pagi ambil LECITHIN Dan ESP... Memang x ambil dah makanan lain. Sebab ESP bantu perut kenyang lebih lama.
Rasa lebih bertenaga, sebab ESP tinggi protein. Tapi sebelum tu korang kena telan lecithin tau. Sepanjang masa tu... Peluh basahi baju korang. Memang berpeluh2 lah. Tu tanda bakar kemak berlaku... Kencing pun kerap tau.



Dalam tenaghari... Selepas makan, jgn lupa ambil pulak Omega Guard Dan Alfalfa. Omega ni bertindak bakar dan pecah lemak. Alfalfa lengkapkan nutrisi dalam badan. Selain Dr itu bantu detox.

JumpJu permakanan yg kak Ija ambil pun x byk, suku suku je. Nasi sesenduk, lauk, buah separuh, dan sayur.

Dah x macam dulu dah... Makan ikut nafsu.

Bila pukul 6 atau 7 petang kak Ija ambil pulak ESP.... Malam dah x makan dah.

Serius memang x lapar.

Malam kak Ija ambil Lagi Alfalfa dan Herb lax.... UTK Bantu buang balik apa yg masuk dalam perut tu

Esoknya... Rasa nikmat dpt membuang. Perut yg dulunya buncit pun dah x kelihatan. Bestnya gosok 2 perut

Testimoni kak Ija.. berat Dr 70kg, sekarang dah 59.1KG dalam masa 3 bulan


Korang x nak ke rasai apa kak Ija rasa.

Bila berat susut 10Kg
Bila perut buncit x kelihatan
Sana sini susut inci
Baju lama boleh pakai kembali
Orang nampak kita pun tegur kurus yang awak. Sedangkan dulu depa tegur... Sihat nya awak.. pasal pe badan MCM ni
Badan kembali sihat
Dah x penat
Muka bersih je

Kak Ija serius nak bantu korang...

Sebab kak Ija dah DPT hasilnya.


www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

10KG turun berat dalam 3 bulan..Kurus sihat dengan detox Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari
Hari ni kak Ija nak Share Ngan korang testimoni kak Ija sendiri


Testimoni detox & kurus Shaklee


Permakanan suku suku je... Nasi suku, lauk, buah dan sayur

Suplemen kak Ija ambil sepanjang proses turunkan berat badan


Gambar sebelum masa tu berat kak Ija 70KG
Masa ni bulan 12/2017
Adik sepupu kawin
Dah ada org lain tangkap... Ada le gambo full kan
Kalau kak Ija tangkap....
Kak Ija tangkap had pinggang je
X mahu kak Ija nak tgk gambo kak Ija sendiri
Badan bagai di pam pam
Sihat bebenor
Ramai tgr kak Ija
Kenapa badan jadi MCM ni
Sihat bebenor 😂😂😂 2/1 kak Ija dah start control makan
Berat berjaya turun 3 KG
Start pertengahan bulan 2 kak Ija dah start detox
Detox dan suku suku sampai lah sekarang
Alhamdulillah dalam masa 3 bulan kak Ija berjaya turun 10 kilo

Masa badan kak Ija berisi
Kak Ija rasa letih, penat, nak tido sentiasa. Pantang je duduk mesti tertido
Jantung laju
Berdebar-debar
Kulit muka sembap
Jerawat merata-rata

Berbeza dgn sekarang
Badan bertenaga... Jerawat berkurangan
Banyak perubahan!

Detox + diet + suplemen + senaman
Perlu seiring!

Ada yg nak kak Ija bantu tak???? Sekira ada mesej kak Ija

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Friday, December 15, 2017

BAHAYANYA RESDUNG .... JOM BUAT RAWATAN RESDUNG SEBELUM IANYA MENJADI SERIUS



APA ITU RESDUNG?
Resdung adalah perkataan yang digunakan untuk menggambarkan pelbagai penyakit hidung.
Salah satu punca gejala-gejala resdung adalah akibat jangkitan bakteria keatas hidung dan rongga disekelilingnya.

APAKAH SINUS ?
Sinus sebenarnya adalah rongga rongga didalam tulang muka disekeliling hidung. Rongga ini bersambung ke hidung melalui aluran aluran yang sangat kecil.
Biasanya lendir dihasilkan oleh rongga rongga ini setiap masa dan disalirkan kedalam hidung. Jika aliran dari sinus ini tersumbat maka lendir ini akan berkumpul seterusnya kumam bacteria akan membiak didalam rongga sinus ini. Ini menyebabkan penghasilan nanah dan juga bengkakan didalam lapisan hidung.

GEJALA SINUSITIS:
Sumbat hidung.
Lendir dari hidung dan tekak
Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata,
Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
Gejala alahan hidung seperti bersin ,gatal hidung dan sebagainya

KEMUDARATAN SINUSITIS (RESDUNG):
Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata
jangkitan otak
Sakit tekak yang kronik
Jangkitan tulang muka
Menerukkan keadaan lelah
Berdengkur secara kronik Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil
Alahan hidung
Selsema biasa yang melarat
Resdung, adalah di antara penyakit paling susah untuk di atasi. Kemungkinan anda telah mencuba pelbagai produk dan mendapati ianya hanya membantu meringankan mahupun mengatasinya buat seketika.




Jom buat rawatan resdung dengan Set cadangan Shaklee.... semoga set rawatan ni membantu anda daripada risiko resdung yg lebih teruk.

Mana tahu... dengan asbab rawatan ni..... ianya membantu permasalahan penyakit anda ni. 


Alfalfa Complex
Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

B Complex
Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Vitamin C
Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.




-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)

call/sms/WA: 019-3036830

FB: Nor Azliza Sahin

CASH ON DELIVERY ➡

Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

VIVIX MURAH JUALAN AKHIR TAHUN

Nak dapatkan red beg Vivix dan spoon VIVIX shaklee ni tak????

Cara dia senang je.... dengan buat pembelian dalam 1 resit 100uv... anda boleh buat pembelian beg ni dengan harga rm30 sahaja!

Beg ni anda boleh letak makanan panas, sejuk... nak simpan susu baby dalam ni pun boleh tau. Beg x besar x kecil.... mudah dibawa kemana sahaja 😊

Cantik sgt beg ni.....?

rugi tau x miliki sekarang........




-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)

call/sms/WA: 019-3036830

FB: Nor Azliza Sahin

CASH ON DELIVERY ➡

Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

PROMOSI VIVIX MURAH JUALAN AKHIR TAHUN

Promosi VIVIX murah.... jualan akhir tahun



Dengan pembelian sebotol vivix.... dengan harga biasa rm475


Tapi dengan belian 2 botol vivix......anda akan dapat diskaun 5%,  free ahli, free penghantaran, rebate bonus .....



Dengan pembelian 6 botol vivix, anda dapat free sebotol vivix, free ahli, free penghantaran, rebate bonus...setiap bonus anda telah jimat rm100.... nak ke tak nak????

Boleh buat belian...dan kongsikan dengan rakan2  dan ahli keluarga.

Ni lah masanya untuk anda mencuba khasiat yg terdapat dalam sebotol vivix ni. X kenal maka x cinta.... 😉

Jgn ketinggalan dapatkan promosi vivix  sehingga akhir bulan DISEMBER 2017

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)

call/sms/WA: 019-3036830

FB: Nor Azliza Sahin

CASH ON DELIVERY ➡

Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

Wednesday, November 8, 2017

TESTIMONI HERBAL BLEND- BERIKAN KELEGAAN DAN KERINGKAN LUKA DENGAN CEPAT





Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Malam ni kak ija nak cerita pasal anak kak ija.... selaku PA kak ija...sapa lagi Ainul lah!

Kisah anak Kak ija
Hari sabtu ritu jatuh... sebab jalan sambil tgk handset
Kak ija sedor2 dia nangis ngan terjelepuk ke JALAN TAR.
Dia ni bkn tahan sakit.... nangis kuatnya
Balik je umah... kak ija mandikan dia... bersihkan tmpt luka tu
Trs sapukan CREAM HERBAL BLEND

Kering je... kak ija sapu lagi... malam tu tgk cam dah ok dah
Tpi tetap gak pantau suhu dia
Kot2 dia demam lak...
Alhamdulillah... malam dia dah ok dah.
Semalam tgk luka dia dah kering sepenuhnya

Kalau korang nak tau.... herbal blend ni meneman anak2 kak ija dr kecik.lagi.. apa2 je kak ija letak herbal blend... bg lega dan cepat baik luka tu.

Setiap umah WAJIB ADA SATU TAU

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...