Wednesday, November 8, 2017

TESTIMONI HERBAL BLEND- BERIKAN KELEGAAN DAN KERINGKAN LUKA DENGAN CEPAT





Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Malam ni kak ija nak cerita pasal anak kak ija.... selaku PA kak ija...sapa lagi Ainul lah!

Kisah anak Kak ija
Hari sabtu ritu jatuh... sebab jalan sambil tgk handset
Kak ija sedor2 dia nangis ngan terjelepuk ke JALAN TAR.
Dia ni bkn tahan sakit.... nangis kuatnya
Balik je umah... kak ija mandikan dia... bersihkan tmpt luka tu
Trs sapukan CREAM HERBAL BLEND

Kering je... kak ija sapu lagi... malam tu tgk cam dah ok dah
Tpi tetap gak pantau suhu dia
Kot2 dia demam lak...
Alhamdulillah... malam dia dah ok dah.
Semalam tgk luka dia dah kering sepenuhnya

Kalau korang nak tau.... herbal blend ni meneman anak2 kak ija dr kecik.lagi.. apa2 je kak ija letak herbal blend... bg lega dan cepat baik luka tu.

Setiap umah WAJIB ADA SATU TAU

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..










BEG KALIS AIR ORIGINAL JENAMA QUECHUA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Ada ke yg tercari-cari beg kalis air jenama QUECHUA Yang original tak?

Yang nak beli dalam kuantiti sikit mahupun borong?

Yang susah nak dapatkan stok beg Kalis air ni....

Yang ingin dapatkan stok beg ni..... boleh roger2 kak ija WA 0193036830 ye 😀

InshaAllah...... kak ija boleh pos kan terus ke tmpt anda!










BEG KALIS AIR 20 LITER - LIMITED EDITION

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ada yg nak dapatkan beg kalis air saiz 20 liter ni tak?

Beg ni LIMITED EDITION, siapa cepat dia yang dapat tau. Sebab apa kak ija cakap gitu.... sebab nya beg ni jarang diKeluarkan.

Kalau ada pun.... tu dikira bernasib baik.

Stok ni beg..... terhad.... yg mencari pulak terlalu ramai, jadi berebut2 lah org nak.. Beg tahan lasak wey..... sapa tak moh kan.

Beg kalis air, sesuai untuk hiking, kalau yg bawa motor... tetiba hujan... korang pakai beg ni... barang2 dalam tu x basah. InshaAllah selamat dr kena hujan. Ada warranty..... kalau rosak tang zip boleh anto balik.

Yang nak beli beg kalis air ni... boleh roger2 kak ija ye.....WA 0193036830. Kak ija blh pos terus ke tmpt korang. inshaAllah 😀










CADANGAN SET PERANCANG KEHAMILAN SHAKLEE - 0193036830

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pagi tadi gerimis mengundang je dari pagi.... best kan kalau dapat tido. Tpi kak ija x boleh nak tido.... sebab kak ija ada hal pagi tu.. kena singgah Shaklee.... sebab nak kena ambik stok utk cust yg baru kak ija daftar ahli malam tadi.

Cust kak ija ni beli set rancang kehamilan Shaklee full set tau.... dah alang2 dia ambil full set....kak ija pun pelawa lah dia join keahlian.... supaya lepas ni, dia blh buat belian bijak... boleh buat belian dengan harga ahli.

Set RANCANG KEHAMILAN...
- ESP
- VITA E
- GLA
- VITALEA
- VITAMIN B
- ALFALFA



Alhamdulillah....

Lepas je proses daftar, kak ija anto stok terus kerumah cust. Kebetulan cust tinggal x jauh dari tmpt Kak ija tinggal 😀

Mudahnya berurusan dengan cust ni.

Pagi tadi ...

Kak ija dapat mesej daripd cust Bangi, nak order Vitamin C...

Cust teluk Intan perak nak 2 botol peppermint

Cust bidor, perak nak 2 botol ostematrix

Dah alang2 g Shaklee ambik je stok yg diaorg order.... lepas tu terus pos kan kepada cust.

Senang kan.... tiada apa yg susah kalau kita mudahkan urusan org lain.


Hah.... dah ada kat Shaklee tau x apa yg kak ija lakukan sepanjang disana.????

Apa lagi.... SELFIE LAH KAN 😃

JGN ada yg muntah ye tgk Kak ija selfie.

























-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

Tuesday, October 24, 2017

KEISTIMEWAAN PHYTOCOL SHAKLEE DALAM MENCEGAH KOLESTROL JAHAT

Set Kolestrol Shaklee Terbaik


Bagaimana Set Kolestrol Shaklee bertindak membantu menurunkan paras kolestrol dengan cepat?




Set Jantung Shaklee
Pengambilan Supplemen Phytocol-ST Mencegah Penyerapan Kolestrol ‘Jahat’




Agak susah bagi kita rakyat Malaysia untuk berpantang dalam pengambilan makanan seperti yang dicadangkan. Namun, kita perlu berusaha untuk menukar diet harian kita kepada menu sihat yang dicadangkan. Pengambilan supplemen yang kaya dengan fisoterol dapat berganding dengan kolestrol ‘baik’ untuk menyerap kolestrol ‘jahat’ yang tak diperlukan.

Fisoterol ini berfungsi menyerap kolestrol LDL yang berlebihan dalam tubuh. Lebih tinggi kandungan fisoterol dalam badan kita, lebih cepat paras kolestrol kita dapat diturunkan. Namun adakah kita mampu dan cukup berdisiplin untuk mengambil jumlah yang diperlukan tubuh seperti dalam ilustrasi di bawah?

phytocol






Phytocol-ST Shaklee adalah 100 peratus semulajadi dan dirumus khas dengan ramuan terpilih secara klinikak untuk menghindar penyerapan kolestrol dalam tubuh sekaligus mengawal paras kolestrol.

Perbezaan Phytocol-ST Shaklee ini adalah:

    Ianya dirumus dengan campuran bahan yang mengandungi fisoterol semulajadi dalam tumbuh-tumbuhan, buah-buahan dan bijirin.
    Disamping itu ianya menampung 2000mg fisoterol daripada tumbuhan untuk keperluan seharian tubuh manusia.
    Fisoterol telah terbukti secara klinikal dengan ujian makmal dapat merendahkan paras kolestrol LDL.
    Mengikut saranan kandungan fisoterol yang digariskan oleh Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).
    Ianya HALAL, TAK MENGANDUNGI PERASA, PEMANIS DAN BAHAN PENGAWET.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)

call/sms/WA: 019-3036830

FB: Nor Azliza Sahin

CASH ON DELIVERY ➡

Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar








AWAS RESDUNG! RAWATAN RESDUNG DENGAN SET CADANGAN RESDUNG SHAKLEE


pengedar shaklee damansara & kelana jaya
Set cadangan resdung Shaklee



Antara komplikasi penyakit resdung:-
⏩Bernanah sekeliling kawasan mata
⏩ Jangkitan otak (meningitis)
⏩ Sakit tekak yang kronik
⏩ Jangkitan tulang muka
⏩ Memburukkan keadaan lelah
⏩ Berdengkur yang kronik
⏩ Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
⏩ Alahan hidung atau hidung sensitif
⏩ Selesema biasa yang melarat.

Set Resdung Shaklee Sebagai Rawatan Penyakit Resdung.

Jangan berlengah untuk mencuba Set Resdung Shaklee bagi mengatasi masalah resdung anda. Produk Shaklee adalah produk semulajadi dan bebas dadah. Hakikatnya, penyakit resdung ini jika dibiarkan melarat akan menjadi kronik dan boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa maut!

SET RESDUNG SHAKLEE

 Alfalfa Complex

⏩ Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
⏩ Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
⏩ Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

B Complex

⏩ Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
⏩ Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
⏩ Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Vitamin C

⏩ Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
⏩ Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
⏩ Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

www.wasap.my/0193036830

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.



Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar


















CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Pentingnya set kehamilan untuk Si ibu dan Bayi anda..

Apabila kita disahkan hamil, doktor akan menekankan tentang keperluan tambahan untuk kesihatan ibu dan juga keperluan nutrien untuk menyokong tumbesaran bayi di dalam kandungan agar kedua-dua ibu dan bayi mendapat keperluan yang cukup dan maksimum.
Pemakanan harian seperti biasa tidak  mencukupi untuk menampung keperluan ini, oleh itu dengan kajian klinikal yang lengkap, Shaklee mencadangkan vitamin-vitamin berikut untuk diambil oleh ibu-ibu sepanjang kehamilan untuk menjamin kesihatan ibu dan bayi yang optimum.

SET LENGKAP KEHAMILAN

Terdiri daripada:

pengedar Shaklee damansara & kelana jaya
Set kehamilan Shaklee


1) Vitalea multivitamin with iron formula
2) Sustained release Vitamin C @ Chewable Vitamin C
3) B Complex
4) Ostematrix
5) Energizing Soy Protein (ESP)
6) Omega Guard

Fungsi setiap vitamin yang dicadangkan dalam Set Kehamilan Shaklee:

pengedar shaklee damansara & kelana jaya
Fungsi vitamin set kehamilan


Vitalea Multivitamin dengan Formula Zat Besi:

  • Mempunyai vitamin dan galian yang sangat diperlukan oleh tubuh beserta formula lengkap dengan zat besi (iron). Vitalea mengandungi 23 jenis vitamin dan mineral termasuklah Vitamin A, B, C, D, E, Calcium, Zinc, Iron.
  • Ia membekalkan tubuh ibu dengan nutrien yang diperlukan agar ibu sentiasa sihat, cergas dan bertenaga, disamping kandungan zat besi yang membantu kadar tekanan darah yang sihat untuk ibu yang sedang hamil. Kekurangan zat besi boleh membuatkan si ibu lemah,mudah pitam atau pengsan, Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.


Sustained release Vitamin C @ Chewable Vitamin C :


  • Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah.
  • Vitamin C juga bertindak sebagai anti-oksidan dan kulit ibu akan menjadi lebih cantik dan sihat
  • Sebiji Sustained Release Vitamin C Shaklee bersamaan dengan keperluan badan iaitu 500mg, dan ianya diformulakan mengikut pelepasan masa dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita Manakala sebiji Chewable Vitamin C Shaklee bersamaan dengan 100mg vitamin C.
  • Tidak mempunyai pewarna mahupun pengawet tambahan.


B-Complex:

  • Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang. Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA dan juga penting dalam membina tenaga metabolisme.
  • B Complex juga penting untuk menguruskan tekanan dan membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.
  • B-Complex Shaklee diformulakan lengkap dengan asid folic yang merupakan keperluan yang sangat penting bagi ibu-ibu hamil. Asid folic (atau folate), juga dikenali sebagai vitamin B9 yang sangat diperlukan untuk membina sel-sel baru dalam tubuh. Ia penting dalam membina DNA yang baru dan membaiki DNA yang rosak dalam sel. Oleh itu ia sangat diperlukan oleh bayi dalam rahim untuk membina banyak sel-sel baru. Jika si ibu kekurangan folic acid, kesihatan bayi dalam rahim mungkin juga akan terjejas.
    Antara kepentingan asid folic:


  • Mengurangkan kecacatan saraf tunjang (neural tube defect) seperti gangguan pada pembentukan saraf tunjang (spinal bifida)
  • Mengurangkan keguguran, lahir mati dan kelahiran pra matang dan kekurangan darah (anemia).
  • Menambahkan kepekatan haemoglobin dalam darah.
    Mengurangkan kecacatan yang lain pada bayi:


  • Sumbing lelangit (cleft palate)
  • Kecacatan pada jantung (congenital heart disease)
  • Pembentukan kaki dan tangan yang tidak sama (limb reduction)
  • Kecacatan pada sistem pembuangan air kencing (urinary system)


OsteMatrix:


  • Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik.
  • Ostematrix didatangkan dalam kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.
  • Ostematrix dapat mencegah kekejangan otot, sakit pinggang, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan dan juga gigi dan gusi berdarah yang selalu dialami oleh ibu-ibu hamil.
  • Ia juga menyelesaikan masalah sembelit yang dialami oleh kebanyakan ibu hamil dan membantu persediaan untuk penghasilan susu ibu yang banyak. Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi.
  • Sesuai diambil bagi ibu-ibu hamil yang tidak boleh minum susu ketika hamil untuk menggantikan bekalan kalsium yang diperlukan oleh tubuh ibu dan bayi.


Energizing Soy Protein (ESP)


  • Memberi tenaga, terutama buat ibu hamil yang mengalami morning sickness yang teruk
  • Membantu persediaan penghasilan susu badan, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.
  • Membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
  • Membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah.
  •  Protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3, ESP mengandungiiIndeks glisemik yang rendah dan sangat sesuai untuk mencegah masalah diabetis di kalangan ibu hamil.


Omega Guard:


  • Sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan, oleh itu Omega Guard sangat dicadngkan untuk diambil oleh ibu hamil pada semester ke-2 dan ke-3 kehamilan.
  • Mengandungi Omega 3, DHA dan EPA yang sangat penting untuk bembentukan otak bayi yang cerdas.
  • Membantu memecahkan lemak di dalam tubuh, secara langsung dapat mengawal kenaikan berat badan ibu ketika hamil.


Khasiat Set Hamil Shaklee:



  • Memberi tenaga tambahan untuk ibu-ibu hamil kekal bertenaga untuk melakukan tugasan harian seperti biasa.
  • Menjamin kesihatan yang optimum bagi ibu hamil dan bayi dalam kandungan.


 Mencegah masalah-masalah yang biasa dialami oleh ibu hamil seperti berikut:


  •     Letih dan lesu
  •     Selalu demam dan selsema
  •     Kejang otot dan sakit belakang
  •     Susah tidur
  •     Sakit gigi dan gusi berdarah
  •     Sembelit
  •     Kulit gelap di celah lipatan tubuh


    Set hamil ini juga membantu badan ibu bersedia menghasilkan susu ibu yang banyak apabila sudah bersalin nanti

Alami pengalaman mengandungkan si manja yang sihat dan selesa dengan penggunaan Set Hamil Shaklee. Dapatkan dengan harga istimewa dari kami hari ini bersama konsultasi lengkap sepanjang kehamilan anda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.


Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...